Dilan Polat'a Muhammet Yakut'tan Şok İddialar!

Dilan Polat'ın nasıl para kazandığına dair ŞOK iddia! Muhammet Yakut gündemde ki Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında şok iddialarda bulundu!

Muhammet Yakut Engin Polat'ı tanımadığını Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'yu tanıdığını söyleyerek, 

“Benim kozmetik fabrikam var, sanayiciyim dedim. 6 sene önce Sıla Doğu aracılığı ile Engin Polat yanıma geldi. Bizim Ataşehir'de bir yerimiz var bazıları bizi rahatsız ediyor diyerek yardım istedi.  

Almanya'ya geldiğimde avukatım bana Dilan Polat'ı tanıyor musun sorusunu yöneltti. Ben de onu tanımadığımı, kardeşini ve eşi Engin Polat tanıdığımı belirttim. 

Frankfurt'ta bir bayi açmayı düşünüyorlarmış yardım etmek amaçlı Engin Polat'ı ve Sıla Doğu'yu aradım ama ulaşamadım. Sıla Doğu, İstanbul emniyeti üst yetkililerinden birisiyle ilişki yaşıyormuş, benim haraç istediğimi söyleyerek hakkımda şikayetçi olmuşlar. 

Ben Dilan Polat'ın babasını da tanıyorum benim 2012'de yattığım cezaevinde öldü. Babasının annesini niye öldürdüğünü de biliyorum ama bunu söylemeye benim terbiyem el vermiyor. Hangi Batmanlı sanatçıdan dolayı namus davasından öldürdüğünü de biliyorum. Öyle namuslu babaları var ki cezaevinde kahrından öldü. 

Dayınız Murat Ayhan sizi sokağa attı. Ben size iyilikten başka ne yaptım? 

 

Zafer Aktaş, namuslu ve şerefli bir emniyet müdürü isen villalar arabalar alıyorlar, madde var, bahis var, Akmerkezde mail order var. 

 

Siz benim hakkımda nasıl şikayetçi olursunuz? Sadece Almanya'da bir bayilik istedim paramla. 

Dilan Polat Annesi ile babasının üstünden kendine acındırma programları yapıyor.” açıklamalarında bulundu.