Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı: Küskün değilim, mücadele edeceğim

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı. Odabaşı, "Neden aday gösterilmedin?" sorusuna, "Kadıköylüleri memnun etmek yetmiyormuş, başka şeyleri mutlu etmek gerekiyormuş. Demek ki bunu beceremedim" diye yanıt verdi.

CHP'nin yeniden aday göstermediği Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı.

Odabaşı paylaştığı video mesajına şu notu düştü:

"Yaklaşık 5 sene önce benzer bir videoyla size kendimi tanıtmıştım. Bugün ise bu beraber geçirdiğimiz bu 5 seneye ve önümüzdeki döneme dair farklı soru-cevaplarla karşınızdayım.

Her 3 Kadıköylüden 2’sinin desteğini alarak %66 oyla seçildiğim Kadıköy Belediye Başkanlığı görev süremin sonuna geldik.

Bana yaşattığınız bu gurur için teşekkürler Kadıköy!

Bugün, bir kez daha ve daha gür bir sesle tekrarlıyorum: #DahaÇokKadıköy"

'Mücadeleye devam' mesajı

Odabaşı, siyasete küsmediğinin altını çizerek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin daha demokratik bir yapıya ulaşması için mücadele etmeye devam edeceğini belirtti.

'1 Nisan'da konuşalım'

Odabaşı, "Neden aday gösterilmedin?" sorusuna, "Kadıköylüleri memnun etmek yetmiyormuş, başka şeyleri mutlu etmek gerekiyormuş. Demek ki bunu beceremedim. Uzun bir mevzu, bunu 1 Nisan'da konuşalım" diye yanıt verdi.